Održavanje Silestone radnih površina

Još jedna prednost Silestone kvarcitnih površina jeste to što su jednostavne za čišćenje i održavanje. U većini slučajeva dovoljno je prebrisati suvom krpom kako bi se uklonila prljavština. Uputstva su data ispod za uživanje u Vašim Silestone kvarcitnim radnim površinama u optimalnim uslovima.

Cleaning and maintaining Silestone surfaces

Silestone ODRŽAVANJE

Ako ne postoje značajni ostaci masnoće na površini, suva krpa će biti sve što je potrebno da uklonite prljavštinu. Ako su mast i mrlje ukorenjeni, onda se mogu koristiti plastični jastučići za ribanje sa tečnosti za čišćenje.

Za upornije fleke prepručujemo sredstvo za čišćenje domaćinstava CIF Original koji treba mekom krpom naneti na mrlju i nakon čišćenja temeljno isprati.

Za temeljnije čišćenje kvarcitnih površina preporučujemo poseban proizvod za Silestone radne površine kao što je G-FORCE (za proizvođače mermera i profesionalce) ili Q-ACTION (za privatnu upotrebu i potrošače uopšte).

Preporučujemo da ne koristite proizvode poput voska,sprejeva i zaptivnih masa koje zbog svog dejstva mogu da izazovu gubljenje sjaja Silestone radnih površina.


Pored toga:

Quartz surfaces textures maintenance

Za održavanje Silestone kvarcitnih površina sa Leather završnom obradom kliknite ovde ili idite u deo označen Teksture u gornjem meniju.

Quartz resistance to chemical products

Za više detalja o daljim merama predostrožnosti pri korišćenju Silestona i njegovu otpornost na hemikalije, kliknite ovde.

Q-action quartz surfaces cleaner

Q-AKCIJA

Specifično sredstvo za čišćenje:

• tokom vremenaštiti radne površine (za razliku od ostalih proizvoda za čišćenje koji oduzimaju sjaj radnim pločama).

• povećava sjaj ploče nakon svake upotrebe.

• čisti sve vrste mrlja (vino, ulje, limun,mastilo...)

• sa PH Dermoprotector štiti Vaše ruke.

• sa prirodnim sapunom i komponentama samo-sušenja.

Kontakt:

Tel: +381 33 743-860
Fax: +381 33 743-861

www.emiliostecher.rs
www.silestone.rs
www.silestone.com

Kontaktirajte nasCOSENTINO S.A. All rights reserved 2012

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Sitemap  |  Privacy  |   Other Cosentino products: