Društveno odgovorno poslovanje Cosentino grupe

Cosentino se iz dana u dan trudi da održi svoju posvećenost društvu, što se ogleda u kontinuiranoj podršci kroz obuku i sponzorstva kulturnih, obrazovnih i sportskih aktivnosti.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Cosentino central office

Korporativna održivost znači zadovoljenje potreba kompanija, bez ugrožavanja budućih generacija. Fizičko okruženje, i njeni prirodni resursi, uključuju svakog pojedinca na planeti Zemlji i predstavlja preduslov za uravnotežen način života.

Kada govorimo o održivosti, mi ne samo da razmišljamo o prirodnim resursima već i o nizu nematerijalnih bitnih osobina koje daju oblik održivosti poslovne kulture.

Kompanija je deo civilnog društva, i zato bi njeni interesi trebalo da se poklapaju sa opštim interesima društva. Tačno je da poslovna etika znači opstanak i stvaranje bogatstva za kompaniju. međutim, Takođe treba da promovišu dobrobit društva, koliko god je to moguće.

Tokom svoje istorije, Cosentino grupa je aktivno uključena u poslovne organizacije, privredne komore i druga javna preduzeća.

Za nas je vrlo bitno da se snovi socijalnog poboljšanja zaista materijalizuju; Cosentino ima čvrstu obavezu da pruži svoj doprinos razvoju društva.

Cosentino installations pictures Grupo Cosentino installation

Kontakt:

Tel: +381 33 743-860
Fax: +381 33 743-861

www.emiliostecher.rs
www.silestone.rs
www.silestone.com

Kontaktirajte nasCOSENTINO S.A. All rights reserved 2012

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Sitemap  |  Privacy  |   Other Cosentino products: