Cosentino stvara vodeće globalne brendove na tržištu za kvarcitne površine za kuhinje i kupatila. Jedan od najvažnijih od ovih velikih brendova je Silestone, anti-bakterijske kvarcitne kuhinjske radne ploče, deo ekskluzivnog Foro de Marcas Renombradas de España (Španski forum vodećih brendova) koji se sastoji od 75 španskih brendova.

Silestone brend

1990. godine nastao je Silestone, proizvod koji sadrži sve najbolje od prirodnog kamena pa čak i više od toga. To je neosporan korak napred koji pruža priznanje od strane profesionalaca i krajnjih korisnika podjednako. Toliko je uspešan da je stvorio svoju sopstvenu kategoriju: anti-bakterijske kvarcitne radne ploče.

Silestone-Cosentino, je jedinstveni brend zahvaljujuci svojim svojstvima i karakteristikama, pa tako svako ko poseduje Silestone proizvod automatski postaje jedinstven. Njegova ekskluzivna priroda je omogućila da postane brend povezan sa svetom mode i dizajna.

Na osnovu svojih neospornih, materijalnih vrednosti priznatih od strane profesionalaca iz sveta dekoracije, dizajna i arhitekture, Silestone je usaglasio svoj globalni prestiž sa brendom koji je sada već prisutan u više od 50 zemalja. Ima poziciju lidera na tržištu u svom sektoru i pruža primer za istraživanja i inovacije kako javnih tako i privatnih građevinskih projekata u 21. veku.

Most recent campaigns

Andres Velencoso Ad for Silestone

2009 KAMPANJA
Andrés Velencoso

Goya Toledo Ad for Silestone

2007 CKAMPANJA
Goya Toledo

Paz Vega Ad for Silestone

2008 KAMPANJA
Paz Vega i Andrés Velencoso

Silestone quartz antibacterial surfaces

2006 KAMPANJA
Silestone Antibacterias

2009 KAMPANJA

Commercial quartz countertops

ORIGINAL MIND sa Andrés Velencoso

Fernando Alonso ad quartz surfaces

SILESTONE PLATINUM by Fernando Alonso

Kontakt:

Tel: +381 33 743-860
Fax: +381 33 743-861

www.emiliostecher.rs
www.silestone.rs
www.silestone.com

Kontaktirajte nasCOSENTINO S.A. All rights reserved 2012

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Sitemap  |  Privacy  |   Other Cosentino products: