LA RE-EVOLUTION DE SILESTONE
01 Colores y Texturas
02 Formatos
03 Variedad
04 Distribución
05 Sostenibilidad

Logo Premium
06 Resistencia
07 Bacteriostático
08 Marca
09 Garantía
10 Servicio post-venta


Kontinuirano investiranje u nove proizvodne objekte, godine iskustva u potrazi za novim materijalima i specijalizovan tim dizajnera koji teži dostizanju što autentičnijih i originalnijih boja, omogućava nam da ispunimo estetske i funkcionalne zahteve tržišta.

Sve počinje u našoj laboratoriji za boju – to je mesto gde kreativnost poprima poseban značaj i gde se prirodni kvarcit uvek koristi kao osnova za stvaranje novih zrnastih boja ili efekata prirodnog kamena kako bi se, poput magije, stvorile najlepse kombinacije.

Sa više od 80 boja i tri teksture za kombinovanje – polirano,mat i grubo – mogućnosti su neograničene.

Proizvodimo debljine – 1.2cm, 2cm i 3cm, kao i dva formata ploča 304x138 i 325x159 (Jumbo). Ovo nam omogućava da ponudimo veće veličine nego iko drugi sa manje spojeva. Povećanje veličine formata omogućava nam da kreiramo lepe i higijenske prostore.

Mi,stoga, stvaramo više mogućnosti da prilagodimo naše proizvode svim tipovima površina i obogatimo željenim dizajnom.

Ali, mi idemo korak dalje, kreiramo elegantnu umetnost sa našim 1.2cm velikim formatima. Ovo je autentičan tehnološki izazov koji skoro ni jedna kompanija nije uspela da postigne. Ukucajte Silestone i otvorite vrata novim dimenzijama.

To je rezultat ulaganja u potrazi za novim materijalima od strane stručnih „lovaca na kvarcit“, koji putuju širom sveta u potrazi za raznim sortama kvarcita a sve u cilju konstantnog razvoja novih linija koje odgovaraju najnovijim trendovima u dizajnu enterijera.

Dospeti do svih sada je činjenica, rezultat Consentino-vog ogromnog kapaciteta sastavljenog od 11 proizvodnih linija i mreže centara i distributera uspešno uspostavljenih na šest kontinenata.
To nam daje mogućnost da brzo reagujemo i izvršimo isporuku bilo gde u svetu, u rekordnom roku.

Cosentino aktivno učestvuje u zaštiti životne sredine, ne samo kroz proizvodnju ekološki podobnih proizvoda već i kroz učestvovanje u projektima čiji je cilj unapređenje kvaliteta života svojih zaposlenih, promovisanje obrazovanja kao i učestvovanje u raznim građanskim inicijativama.

Posvećeni smo stvaranju boljeg sveta u oblasti održive arhitekture i građevinarstva obezbeđujući vrednost proizvodima u kontinuiranoj evoluciji koja unapređuje energetsku efikasnost bez ugrožavanja lepote prostora.

Kvarcit je jedan od najčvršćih materijala koji postoje. To čini naše proizvode trajnim i otpornim na razne spoljašnje uticaje.

Silestone se odlikuje svojom mehaničkom sposobnosti da izdrži ogrebotine, udare i iskrivljenja što ga čini daleko superiornijim od parametara koje uobičajeno nalazimo u domaćim i radnim površinama.

Sa ovim izuzetnim svojstvima, Silestone predstavlja savršen izbor materijala za upotrebu kod najzahtevnijih površina i radnih ploča.

P+ takođe ima antibakterisko svojstvo materijala. Time se osigurava sprečavanje razmnožavanja bakterija na površinama kao i aktivna zaštita pri bilo kojoj primeni materijala.

Ova zaštita je efektivna pri svakodnevnom korišćenju materijala i štiti u celosti, uključujući ivice i šupljine.

Nijedna druga kompanija ne izdvaja toliko resursa za stvaranje tražnje za sve one koji čine deo lanca vrednosti u sektoru opreme kupatila i kuhinja. Pozicionirali smo kvarcitne površine kao najtraženiji proizvod za uređenje domova a ujedno je najtraženiji u svetu proizvoda sponzorstva.

U našim reklamnim kampanjama, između ostalih, pojavljuju se ikone sveta sporta, mode i filma. Ulažemo više nego bilo koji drugi brend iz naše oblasti za učešće u glavnim događajima vezanim za dizajn, arhitekturu i profesionalne dobavljače opreme.

Cosentino nudi kupcima 10 godina garancije na Silestone kuhinjske ploče; rok važenja garancije moguće je aktivirati kroz jednostavan proces registracije na mreži. Molimo Vas, kontaktirajte svog uobičajenog dobavljača kuhinje za više informacija o našem zvaničnom garantnom listu.

Da bi se osigurao kvalitet i stabilnost proizvodnje, kao i zaštita životne sredine, Silestone je dobio sertifikate u oblasti zdravlja i zaštite,uključujući NSF i LGA i Greenguard sertifikat za kvalitet proizvoda i emisiju čestica. Takođe je nagrađen sertifikatima za svoj proizvodni proces, ISO 9001 i ISO 14001. Bez obzira na nacin na koji vi gledate na to, Cosentino je uvek sinonim za garanciju.

Mi stavljamo poseban akcenat na naš post-prodajni servis jer predstavlja najrealniji i najefikasniji način ugrađivanja dodatne vrednosti našim proizvodima.

To je poslednji proces u ciklusu koji nam obezbeđuje da uspostavimo viši nivo kvaliteta time što ćemo uzeti u obzir i mišljenja kupaca o mogućnostima usavršavanja kao i o proceni naših proizvoda i procesa. Sa našom 10-ogodišnjom garancijom i visokim standardima koje smo sebi postavili, Silestone korisnici shvataju da liderstvo uvek zahteva konstantno usavršavanje i razvoj.

Kontakt:

Tel: +381 33 743-860
Fax: +381 33 743-861

www.emiliostecher.rs
www.silestone.rs
www.silestone.com

Kontaktirajte nasCOSENTINO S.A. All rights reserved 2012

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Sitemap  |  Privacy  |   Other Cosentino products: