Silestone kvarcitna kupatila, sudopere i radijatori

Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i univerzalnosti, Silestone nudi dodatna rešenja u bilo kom okruženju. Stavke kao što su: slivnici, umivaonici, tuševi , radijatori itd, napravljeni u potpunosti od Silestone materijala, savršeno se uklapaju sa radnim pločama i podnim oblogama.

Silestone KUPATILA

Silestone vam omogućava da kreirate celo svoje kupatilo od istog materijala, tako da soba odiše harmonijom i skladnim dizajnom. Obloge i delovi kreirani od istog materijala.

Silestone quartz surfaces for bathrooms

Silestone SUDOPERE

Predstavljamo novu liniju sudopera. Optimalni dizajn sa svim prednostima Silestone-a, koji se savršeno uklapa uz vašu radnu ploču.    

White quartz surface sinks

Otkrijte nove Integrity sudopere.

Ostali Silestone proizvodi:

Mnogi proizvođači biraju Silestone kao polaznu tačku za mnoge aplikacije. Silestone jedinstvene karakteristike, zajedno sa vrhunskim standardima, omogućavaju nam da težimo ka inovacijama i razvoju novih proizvoda.

White quartz surface Vimens tables
White quartz Uponor floors
White quartz surfaces Masa system

Vimens kuhinjski stolovi

Proizvođač specijalizovan za Vimens kuhinjske stolove sa Silestone radnim pločama. Većina Silestone koristi za radne površine i mnogi kupci ga žele u svojim kuhinjama kako bi stvorili savršen ambijent. Ova kolekcija je apsolutno ekskluzivna i proizvodi se samo od Silestone materijala.

Uponor podno grejanje

Uponor, finska multinacionalna kompanija, vrhunski stručnjak u dizajniranju nevidljivih HVAC rešenja, uvrstio je Silestone površine kao savršenu dopunu svom inovativnom Uponor sistemu. Mreža cevi koja pokriva površinu poda kroz koje protiče voda specifične temperature u svrhu zagrevanja ili hlađenja atmosfere. Jedna od mnogih prednosti je 30%-na ušteda energije.

MASA sistem

MASA je mehanički sistem za ankerisanje za ekskluzivne Silestone podne ploče sa brzom instalacijom i sklapanjem. To omogucava da unutrašnje ploče budu operemljene Silestone ventilacionim mehanizmima. Mogu se instalirati i prilagoditi na nepravilnim zidovima ili betonskim ili suvim zidovima, bez zauzimanja dragocenog prostora u prostoriji.

Kontakt:

Tel: +381 33 743-860
Fax: +381 33 743-861

www.emiliostecher.rs
www.silestone.rs
www.silestone.com

Kontaktirajte nasCOSENTINO S.A. All rights reserved 2012

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Sitemap  |  Privacy  |   Other Cosentino products: